Vaatekaapin uudistusta.

26 Tam

Tuli käytyä tänään pitkästä aikaa Radiokirppiksellä. Tarkoitus oli toki vilkuilla josko siellä olisi Napille jotain, mutta yllättäen löysinkin sieltä vain itselleni, ja mitä kaikkea löysinkään! Niin superihania juttuja, että leijun ja hypin ihan taivaissa ja hyvä etten liihota pitkin taloa uutuuksieni kanssa tanssahdellen! Krhm, jos vaan länttään kuvat ennen ku äidyn nolompaan proosailuun.

Risto ❤

Toi mekko hurmasi mut hetkessä, on niin muntyylistä värikkyyttä. Tykkään kirkkaista väreistä, mutta en liian, mustalla pohjalla uskallan käyttää värejäkin aika paljon. Ja tuossa värit on just sopivan kreisit. Näyttääpä muuten siltä, että oisin vieläkin paksuna 😀 Ja no, kyllähän mulla tuota löysää nahkaa vielä piisaakin. Kiinteeksi kesäksi 2012?! (Typosin eka kesäksi 2021, ehkä oiski realistisempi…) Hintaa mekolle tuli 3,50e.

Söpösiä tipusia mun uudessa hupparissain, hii! Ja on muuten lämmin, paraikaa päällä. Värin on vähän haalistuneet, mutta muuten ihan priimakunnossa ja kun hintaa oli 0,50e niin oli aika win.

Tää takki huusi mua jo kaukaa ja jösses tuli hyvä fiilis kun istui täydellisesti. Käytön jälkiä nolla ja hintaa hurjat 10e. Väri taittuu liiaksi siniseen ylemmässä kuvassa, alemmassa oikeampi väri.

Oon huomannut, että mulla on aivan liian vähän laukkuja – siis oikeasti liian vähän, tää ei nyt oo mikään naisten ”liian vähän” – joten ei tarvinnut taaskaan toista kertaa miettiä kun tuo muhkean tilava ihanuus pomppasi silmiin Törkeällä 1e hinnalla.

Vähän tarkempi kuva, missä väritkin kohdillaan.

 Ja eilen unohtui postauksesta Bella Bambinassa käynnistä mukaan tarttunut uusi ihanuus. Tästä on kiittäminen mummua! ❤ Aiemmin ollaan kyllä pärjätty oikein hyvin myös tuossa suloisessa haalarissakin, mutta vauvan kannalta mukavempi ja meille entistä helpompi ratkaisu tuo ihana Walla Boon kaukalopussi, ei pääse tulemaan pienelle kuuma.

 Puikoilla on tällä hetkellä itselle kiireellä tulevan alpakkasukat, että voin paremmin luistella meidän talon jäisillä lattioilla. Mä niin rakastan tuota Dropsin Nepalia, erityisesti tuota vihreetä. Sitä onneks piisaakin, myös Alpaca-lankana. Tuo valmiina oleva sukka tosin menee purkuun, resori oli sittenkin liian lyhyt, vaikka lyhyemmistä pidänkin ja koko sukka oli muuten sitten liian iso. Nyt kokeilen tehdä 36 silmukalla.

Reissussa väsähtänyt Nappiseni ❤

Jätä kommentti